Vermeld worden op de website www.clinge.eu

Geachte heer of mevrouw,

De dorpsraad heeft dit jaar de website www.clinge.eu in het leven geroepen.
De website wordt gebruikt om allerhande informatie over en van het dorp Clinge te communiceren.

Er wordt nu hard gewerkt aan een activiteiten kalender die in samenwerking met alle verenigingen van Clinge tot stand moet komen!

De bezoekers aantallen op de site zijn het hele jaar door al positief te noemen, door diverse activiteiten en vermeldingen in dagbladen heeft de site vaak in de belangstelling gestaan.

Zo zijn er rond de droommarkt in juli 2007 in totaal 470 bezoekers geweest. Allemaal mensen die interesse hebben in ons dorp en de faciliteiten die het dorp te bieden heeft.

Hebt u interesse om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van deze mensen dan bieden wij u nu de kans. Een beperkte hoeveelheid bedrijven kan een advertentie op onze site plaatsen. Een link naar uw eigen site evenals een afbeelding plus tekst behoren tot de mogelijkheden.

Voor slechts € 25,- per jaar maakt u het gehele jaar reclame bij een gerichte doelgroep en
hiermee steunt u het voortbestaan van de site en nieuwe activiteiten in uw dorp. Er is slechts beperkt ruimte op de site, wees er snel bij!
 
Mocht u hiervan gebruik willen maken stuur dan een mailtje aan Ellen Verstraten of Max Peters of neem even telefonisch contact op!

Bij voorbaat dank voor de door u getoonde interesse.

Met vriendelijke groet,

De Dorpsraad Clinge

 

Voorzitter Ellen Verstraten  mail adres verstraten@zeelandnet.nl, tel 0114-316954
Secretaris Max Peters, mail adres maxpeters@premiumpaper.nl, tel 0114-321977